10ο Διατμηματικό Μουσικολογικό Συνέδριο, «Η μουσική κληρονομιά στη δυτική έντεχνη μουσική» (Κέρκυρα, 26-28 Οκτωβρίου 2018)

Τα τέσσερα πανεπιστημιακά τμήματα μουσικής και μουσικολογίας των ελληνικών πανεπιστημίων, συγκεκριμένα τα Τμήματα Μουσικών Σπουδών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, του Ιονίου Πανεπιστημίου, καθώς και το Τμήμα Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, συναντώνται για δέκατη συναπτή χρονιά στο καθιερωμένο και ιδιαίτερα επιτυχημένο ετήσιο Διατμηματικό Μουσικολογικό Συνέδριο υπό την αιγίδα της Ελληνικής Μουσικολογικής Εταιρείας.

Το 2018, το 10ο Διατμηματικό Μουσικολογικό Συνέδριο φιλοξενείται στην Κέρκυρα και την οργάνωσή του έχει αναλάβει το Τμήμα Μουσικών Σπουδών του Ιονίου Πανεπιστημίου. Οι εργασίες του συνεδρίου, με ειδικό θέμα «Η μουσική κληρονομιά στη δυτική έντεχνη μουσική», θα διεξαχθούν από την Παρασκευή, 26 Οκτωβρίου, μέχρι την Κυριακή, 28 Οκτωβρίου 2018, σε χώρους του πανεπιστημίου και άλλων συνεργαζόμενων φορέων. Το συνέδριο πλαισιώνεται από καλλιτεχνικές εκδηλώσεις και ξεναγήσεις.

Πλήρες πρόγραμμα του συνεδρίου

Προσφορές από ξενοδοχεία και χάρτης της Κέρκυρας

Γενική συντονίστρια του συνεδρίου: Αναστασία Σιώψη

Επιστημονική επιτροπή του συνεδρίου: Άννα-Μαρία Ρεντζεπέρη, Αναστασία Σιώψη, Μάρκος Τσέτσος, Κώστας Τσούγκρας, Νίκος Τσούχλος

Οργανωτική επιτροπή του συνεδρίου: Πάνος Βλαγκόπουλος, Πέτρος Βούβαρης, Κώστας Καρδάμης, Θοδωρής Κίτσος, Ιωάννης Φούλιας

Δημοσιεύθηκε στην Ανακοινώσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.