Διεθνές Μουσικολογικό Συνέδριο Υποψήφιων Διδακτόρων

“Η μουσικολογία εν δράσει: μουσικές του παρελθόντος, πρακτικές του παρόντος, προοπτικές του μέλλοντος”

Θεσσαλονίκη, 9-11 Φεβρουαρίου 2018

Το Τμήμα Μουσικών Σπουδών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας φιλοξενούν, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Μουσικολογικής Εταιρείας, το Διεθνές Συνέδριο Υποψήφιων Διδακτόρων, με θέμα «Η μουσικολογία εν δράσει: μουσικές του παρελθόντος, πρακτικές του παρόντος, προοπτικές του μέλλοντος» στη Θεσσαλονίκη (Ελλάδα), από τις 9 έως τις 11 Φεβρουαρίου 2018.

Πρόσκληση συμμετοχής

Προτάσεις υποψήφιων διδακτόρων για παρουσιάσεις 20 λεπτών και συλλογικές παρουσιάσεις 40 έως 80 λεπτών (έως 4 συμμετέχοντες) θα γίνονται δεκτές έως τις 18 Ιουνίου 2017. Τα θέματα των ανακοινώσεων μπορούν να καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα παλαιότερων και νεότερων ερευνητικών ζητημάτων στο πεδίο της μουσικολογίας (όπως ιστορική και πολιτιστική μουσικολογία, μουσική θεωρία και ανάλυση, εθνομουσικολογία και μουσική ανθρωπολογία, μουσική ψυχολογία, υπολογιστική μουσικολογία, μουσική φιλοσοφία και αισθητική κ.ά.). Επίσης, θα γίνονται δεκτές προτάσεις θεμάτων, οι οποίες σχετίζονται με τη διεπιστημονική ταυτότητα της μουσικολογίας.

Προτάσεις παρουσιάσεων και γενικότερες ερωτήσεις μπορούν να αποσταλούν στην εξής διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: conf.phd.2018@gmail.com.

Επίσημη γλώσσα του συνεδρίου είναι η Αγγλική. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επιστημονική επιτροπή, την τοποθεσία του συνεδρίου κτλ., μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του συνεδρίου: http://igsc2018.mus.auth.gr.

Δημοσιεύθηκε στην Ανακοινώσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.