Πρόσκληση συμμετοχής στο 9ο Διατμηματικό Μουσικολογικό Συνέδριο

Τα τέσσερα πανεπιστημιακά τμήματα μουσικής και μουσικολογίας των ελληνικών πανεπιστημίων, δηλαδή τα Τμήματα Μουσικών Σπουδών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, του Ιονίου Πανεπιστημίου, καθώς και το Τμήμα Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, συναντώνται για ένατη συναπτή χρονιά στο καθιερωμένο και ιδιαίτερα επιτυχημένο ετήσιο  Διατμηματικό Μουσικολογικό  Συνέδριο υπό την αιγίδα της Ελληνικής Μουσικολογικής Εταιρείας. Το 2017, το 9ο Διατμηματικό Μουσικολογικό Συνέδριο θα φιλοξενηθεί στη Θεσσαλονίκη και την οργάνωσή του έχουν αναλάβει το Τμήμα Μουσικών Σπουδών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

Οι εργασίες του συνεδρίου θα διεξαχθούν ειδικότερα από την Παρασκευή, 1 Δεκεμβρίου, μέχρι την Κυριακή, 3 Δεκεμβρίου 2017, στη Θεσσαλονίκη, με ειδικό θέμα «Παραλλαγές, Επεξεργασίες, Μεταμορφώσεις»  (ο χώρος θα ανακοινωθεί προσεχώς).

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής τίτλου ανακοίνωσης, περίληψης (150-200 λέξεων)  και σύντομου βιογραφικού σημειώματος (150-200 λέξεων) ορίζεται η 15η Ιουνίου 2017. Οι  προτάσεις θα πρέπει να αποσταλούν εγκαίρως στην ηλεκτρονική διεύθυνση του συνεδρίου: conf.eme.2017@gmail.com.

Για περισσότερες λεπτομέρειες, παρακαλούμε δείτε το πλήρες κείμενο της πρόσκλησης εδώ.

Δημοσιεύθηκε στην Ανακοινώσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.