Ενημέρωση για την εξ αποστάσεως διεξαγωγή του 12ου Διατμηματικού Μουσικολογικού Συνεδρίου στη Θεσσαλονίκη, 27-29 Νοεμβρίου 2020

Λαμβάνοντας υπόψη τις εξαιρετικά δύσκολες και πρωτόγνωρες συνθήκες που δημιούργησε η τρέχουσα υγειονομική κρίση σε σχέση με τον ιό COVID-19, σας ενημερώνουμε ότι το 12ο Διατμηματικό Μουσικολογικό Συνέδριο θα διεξαχθεί εξ αποστάσεως μέσω της πλατφόρμας zoom. Οι ακριβείς τεχνικές λεπτομέρειες σχετικά με την εξ αποστάσεως διεξαγωγή του συνεδρίου θα ανακοινωθούν προσεχώς. Έως τότε, και προκειμένου να διευκολυνθεί η διοργάνωση του συνεδρίου, παρακαλούνται όσες και όσοι ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν τις εργασίες του συνεδρίου να κάνουν προ-εγγραφή, απαντώντας στη δήλωση που βρίσκεται στον παρακάτω σύνδεσμο το αργότερο έως τις 13 Νοεμβρίου 2020: https://forms.gle/ksUJBWSTFLwTc3kbA.

Η οργανωτική επιτροπή του συνεδρίου ευχαριστεί εκ των προτέρων όλες και όλους για την κατανόηση και για τη διάθεση συνεργασίας προκειμένου, σε πείσμα των αντίξοων συνθηκών, να έχουμε ακόμη ένα επιτυχημένο συνέδριο.

Δημοσιεύθηκε στην Ανακοινώσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.