7ο Διατμηματικό Μουσικολογικό Συνέδριο

Το πλήρες πρόγραμμα του 7ου Διατμηματικού Μουσικολογικού Συνεδρίου, το οποίο φέτος πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Ελληνικής Μουσικολογικής Εταιρείας στην Κέρκυρα, από τις 30 Οκτωβρίου μέχρι την 1η Νοεμβρίου 2015, είναι διαθέσιμο σε μορφή PDF και μπορείτε να το δείτε πατώντας εδώ.

    Το συνέδριο πλαισιώνεται από τρεις συναυλίες: φοιτητών του Τμήματος Μουσικών Σπουδών του Ιονίου Πανεπιστημίου (Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου / πρόγραμμα), της Συμφωνικής Ορχήστρας της Φιλαρμονικής Εταιρείας Κερκύρας (Σάββατο, 31 Οκτωβρίου / αφίσα και πρόγραμμα) και του Τμήματος Μουσικών Σπουδών του Ιονίου Πανεπιστημίου σε συνεργασία με την Δημοτική Πινακοθήκη Κέρκυρας (Κυριακή, 1 Νοεμβρίου / πρόγραμμα).

Δείτε επίσης: α) Ορισμένες προσφορές ξενοδοχείων προς όσους συμμετέχουν (υπό οποιαδήποτε ιδιότητα) στο συνέδριο. Προσοχή: η Οργανωτική Επιτροπή δεν φέρει καμμία περαιτέρω ευθύνη ως προς αυτό το ζήτημα, πέραν της ενημέρωσης των ενδιαφερομένων. β) Χάρτη με σημειωμένους τους χώρους διεξαγωγής του συνεδρίου αλλά και τα προτεινόμενα ξενοδοχεία. γ) Ορισμένες προσφορές εστιατορίων της Κέρκυρας προς τους συμμετέχοντες στο συνέδριο.

Δημοσιεύθηκε στην Ανακοινώσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.